targul de nunti ghidmariaj

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului ghidmariaj.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati cu buna stiinta termenii si conditiile de utilizare.

1. Website-ul ghidmariaj.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului care contribuie (prin intermediul contului creat) cu informatii pe ghidmariaj.ro. Ghidmariaj.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Ghidmariaj.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

2. Folosirea portalului ghidmariaj.ro

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Ghidmariaj.ro este o colectie de date despre restaurantele, hotelurile si pensiunile din Romania cat si o parte dintre prestatorii de servicii dedicate nuntilor (fotografi, cameramani, DJ, agentii de organizare etc.).

Pentru ca ghidmariaj.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- website-ul se va utiliza doar pentru informarea publicului prin intermediul informatiilor relevante domeniului de activitate a prestatorului de servicii.
- nu se pot copia sau distribui informatiile de pe ghidmariaj.ro (text, fotografii, videoclipuri, sau orice alte materiale) fara a obtine in prealabil acordul scris si trimis prin e-mail de la administratorul ghidmariaj.ro.
- nu aveti dreptul de a modifica sau degrada nici o parte a ghidmariaj.ro, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces, prin intermediul contului de utilizator.
- nu se pot publica pe ghidmariaj.ro informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, fotografii, etc).

Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente din cadrul ghidmariaj.ro, trebuie sa va creati un cont de utilizator. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs.
Ghidmariaj.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului si a informatiilor afisate (indiferent de natura lor) prin intermediul acestuia. Utilizatorul contului este singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii site-ului ghidmariaj.ro.

3. Drepturile proprietatii intelectuale

Ca vizitator continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica ghidmariaj.ro.

4. Publicarea de informatii de catre utilizator si de catre ghidmariaj.ro

Ghidmariaj.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, fotografii, materiale video), precum si gazduirea lor. Ghidmariaj.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate prin intermediul contului de utilizator. Ca utilizator al contului sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu afisati texte sau fotografii obscene, pornografice, amenintatoare, instigatoare la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau a rasei, materiale care sa violeze vreo lege. Ghidmariaj.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. Ghidmariaj.ro are dreptul de a verifica periodic si poate decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii. Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre ghidmariaj.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, redistribuirea sau realizarea de materiale derivate.

Ghidmariaj.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. Toate informatiile furnizate de utilizatori pot fi utilizate de catre ghidmariaj.ro. Ghidmariaj.ro poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare.


Ghidmariaj.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru informatiile publicate in conturile de partener ale clientilor.
Clientii pot accesa si folosi serviciile www.restaurantenunti.ro / www.ghidmariaj.ro in mod individual, cu ajutorul unui username si a unei parole. Raspunderea pentru aceste conturi o poarta in intregime proprietarii acestora.
www.restaurantenunti.ro / www.ghidmariaj.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care se pot produce in conturile de partener ale clientilor.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.235.184.215

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.