targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Articole

Cum să fii mireasă fără să te miri este un workshop creat special pentru mirese. Acest proiect pilot, primul de acest tip din România, a pornit de la multitudinea de întrebări pe care le au miresele la întâlnirile privind organizarea nunţii.

... citeste mai departe

Îţi doreşti o nuntă de vis în centrul oraşului? 

Cu peste 40 de ani de experienţă, Unirea Hotel & SPA îți garantează un pachet de servicii premium, consultanţă specializată şi o ofertă 100% transparentă.

... citeste mai departe

Multe viitoare mirese din Iaşi ne-au scris pe facebook.com/GhidMariaj cerându-ne sugestii de locaţii speciale pentru şedinţa foto din ziua nunţii. Unele îşi doresc o şedinţă foto într-un loc cu multă vegetaţie (dacă se poate fără prea mulţi curioşi), altele visează la un peisaj istoric aparte ... citeste mai departe

Gesturi romantice la care visează orice viitoare mireasă

... citeste mai departe

5 lucruri despre nuntă pe care nu ţi le spune nimeni

... citeste mai departe

Horoscop nuntă – alege data perfectă pentru nunta ta

... citeste mai departe


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.8.46

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.