Bellaria La Castel Motel Bucium Restaurant Unirea Ponton Restaurant Crystal

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Articole

Aeroportul Iași a trecut pe profit pentru prima dată în 23 de ani de activitate

... citeste mai departe

Voalul de mireasă – tradiţie, stiluri şi trend-uri

... citeste mai departe

Tu ce nume vei avea după căsătorie? Multe viitoare mirese consideră schimbarea numelui un detaliu important în febra pregătirilor de nuntă.

... citeste mai departe

Spune DA lunii septembrie pentru voiajul de nuntă. Toamna vine cu pachete last minute extrem de accesibile, pentru care nu trebuie să plăteşti o mică avere. Multe destinaţii exotice sunt acum accesibile chiar şi la jumătate de preţ.

... citeste mai departe

Cum să fii mireasă fără să te miri este un workshop creat special pentru mirese. Acest proiect pilot, primul de acest tip din România, a pornit de la multitudinea de întrebări pe care le au miresele la întâlnirile privind organizarea nunţii.

... citeste mai departe

Îţi doreşti o nuntă de vis în centrul oraşului? 

Cu peste 40 de ani de experienţă, Unirea Hotel & SPA îți garantează un pachet de servicii premium, consultanţă specializată şi o ofertă 100% transparentă.

... citeste mai departe

Multe viitoare mirese din Iaşi ne-au scris pe facebook.com/GhidMariaj cerându-ne sugestii de locaţii speciale pentru şedinţa foto din ziua nunţii. Unele îşi doresc o şedinţă foto într-un loc cu multă vegetaţie (dacă se poate fără prea mulţi curioşi), altele visează la un peisaj istoric aparte ... citeste mai departePrin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.81.195.140

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.