targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Zenna Wedding Fashion, o lume a eleganţei în care poţi fi chiar tu designerul rochiei perfecte.

Atelier de creaţii vestimentare pe comandă, Zenna Wedding Fashion, a apărut din pasiune pentru frumos şi lucru bine făcut. Din ţesături fine, de cea mai bună calitate, rochiile Zenna sunt create respectând cele mai noi tendinţe din domeniu, acordând mare atenţie detaliilor şi finisajelor.
Fiecare rochie este adaptată perfect după stilul şi personalitatea clientei care o comandă, echipa Zenna Wedding Fashion oferind consultanţă şi sfaturi valoroase pentru alegerea celui mai potrivit model de rochie, în funcţie de silueta şi statura clientelor. 
 
Cu ce se deosebesc creaţiile Zenna Wedding Fashion faţă de alte branduri autohtone?
 
Conceptul atelierului nostru a apărut din pasiunea pentru artă, frumos şi elegant. Ceea ce ne deosebeşte de alte branduri autohtone ar fi UNICITATEA. Realizăm creaţii unicat, nu realizăm rochii în serie. Fotografiile aduse de cliente pot fi îmbinate, reuşind astfel să realizăm rochia de mireasă mult visată. Aplicaţia din dantelă manuală, materialele de calitate precum şi mâna de lucru pricepută, fac din rochiile realizate de noi creaţii speciale, care primesc întotdeauna la final un calificativ pozitiv din partea clientelor noastre.
 
Cu ce vine nou Zenna Wedding Fashion pe piaţa rochiilor de mireasă în 2017?
 
Rochiile de mireasă de culoare ivory rămân un "must have" şi în anul 2017. Partea de aplicaţie manuală iese astfel mult mai bine în evidenţă decât pe o rochie albă. În concluzie predominante vor fi rochiile cu bază ivory cu mai puţină dantelă decât în anii precedenţi. La rochiile de ocazie vor predomina culorile pastelate şi chiar cele extrem de nuanţate, de asemenea cu mai puţină dantelă.
 
Ce stil de rochii se vor bucura de cea mai mare popularitate în noul sezon? Care sunt tendinţele pentru 2017? Ce tip de croială? Rochii de mireasă albe, crem sau poate alte culori?
 
Prinţesele cât mai senzuale cu aspect glamour. Cromatic se vor folosi nuanţele de nude cu aplicaţie ivory sau chiar rochii uni în nuanţe nude. Încă de anul acesta miresele s-au arătat deschise la rochiile de mireasă uşor altfel decât cele clasice, penele şi accesoriile 3D, precum şi broderiile din mărgele fiind cerute tot mai des.
 
Cum arată rochia de mireasă perfectă în opinia dumneavoastră?
 
O rochie simplă, rafinată, cu linii clar definite pe partea de croială, care să scoată în evidenţă cât mai mult feminitatea.
 
Care e cel mai important lucru pe care ar trebui să îl ştie o mireasă, când vine să îşi cumpere rochia?
 
Un prim pas ar fi să probeze toate croiurile de rochie de mireasă (linie A, prinţesă, sirenă etc.), aşa va reuşi să-şi dea seama de croiul care ar avantaja-o cel mai bine. Nu întotdeauna ceea ce ne place ne şi avantajează.Culoarea rochiei reprezintă şi ea un criteriu important pe care viitoarea mireasă trebuie să-l ştie de la început. În final rochia de mireasă pe care o va cumpăra sau o va face pe comandă trebuie să o reprezinte şi să fie aşa cum şi-a dorit.
 
Care sunt tendinţele pentru rochiile de ocazie? Ce sfaturi/propuneri aveţi pentru domnişoarele de onoare, pentru soacre sau naşe?
 
Pentru domnişoarele de onoare propunem rochiile simple din tiul în culori vii.
Pentru soacre recomandăm rochiile lungi din voal de mătase şi câteva accesorii din dantelă. Culorile predominante pe care le propunem ar fi mov, indigo, verde crud precum şi turcoazul petrol.
Naşelor le sugerăm rochiile vaporoase din tiul, şliţ, cu dantelă aplicată. Cromatic se pot folosi nuanţele de fucsia, mov cenuşiu şi toate nuanţele de roz din paleta de culori.


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.