targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Top 8 tendinţe pentru rochii de mireasă în 2017

Designerii şi-au prezentat deja cele mai noi colecţii de rochii de mireasă, magazinele s-au aprovizionat cu noile modele pentru 2017, iar nouă nu ne râmâne decât să ne alegem preferatele şi să îţi prezentăm cele mai interesante tendinţe pentru anul ce urmează. Rochiile de mireasă propuse de designeri în cele mai recente prezentări de modă sunt foarte variante ca modele, fiind create special pentru a complimenta siluete cât mai diverse.

Iată în linii mari care sunt principalele tendinţe din 2017 pentru rochiile de mireasă:

 

-          Detalii transparente pentru un look sexy. Aşa-numitele „illusion dresses” au un croi ce urmăreşte atent linia corpului. Acestea sunt create din mixuri de materiale transparente, decoraţiuni preţioase şi aplicaţii 3D, ce creează iluzia că rochia ar fi parcă tatuată direct pe pielea celei ce o poartă.

-          Decolteul în V, dramatic, ce trasează linii adânci. Sunt acceptate desigur diverse variaţii de “adâncime”, pentru a putea fi purtat atât de miresele care îşi doresc o rochie clasică, cât şi de cele mai îndrăzneţe.

-          Inserţii de pene. Dau un aspect delicat, graţios, fluid şi creează o alură diafană. 

-          Rochiile cu mâneci scurte sau bretele căzute sub nivelul umerilor s-au regăsit în foarte multe colecţii;

-          Boleroul, capele şi jachetele şi-au recâştigat un loc de cinste pe podiumurile de modă. Acestea sunt soluţii originale prin care îți poți transforma rochia pe parcursul nunții. Poartă un bolero la cucunia religioasă și dă-l jos la petrecere, pentru o schimbare instantă de look.

-          Croieli romantice, aplicaţii de flori şi funde supradimensionate pentru un aer boem;

-          Stil minimalist pentru eleganţă desăvârşită. Dantela a fost folosită mai puţin, designerii promovând mai degrabă croiurile simple şi materialele fluide. Pe alocuri însă detalii din dantelă completează cu succes designul minimalist al rochiilor.

-          Elemente 3D în relief, cristale şi pietre decorative din belşug; Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.204.198.244

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.