targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Tiare, coroniţe, diademe pentru o mireasă prinţesă

Cu pietricele sau mai simplă, cu flori, frunze, mărgele sau broderii elegante cu multe cristale, pentru viitoarele mirese care se visează prinţese pentru o zi, tiara este cea mai bună alegere. Vei obţine instant un aer regal, sofisticat. Dacă şi tu te-ai hotărât să porţi o coroniţă de mireasă în ziua nunţii, ţine cont de stilul rochiei şi de forma feţei tale, atunci când alegi modelul.

 

Iată câteva sugestii utile:

* O faţă alungită nu îţi permite să porţi o tiară înaltă, pentru că efectul va fi de alungire. Mai bine optează pentru o coroniţă sau o diademă simplă care să aibă aceeaşi înălţime dintr-o parte a capului în cealaltă.

* Tiara înaltă, cu o formă de V în mijloc, este cea mai bună alegere dacă ai faţa rotundă sau plină.

* O coroniţă argintie se potriveşte cu o rochie de un alb strălucitor. În schimb, miresele care poartă o rochie ivoire şi au părul roşcat vor fi o apariţie spectaculoasă cu o tiară aurie sau cu perle de culoare ivoar.

* Dacă ai ales să porţi o coroniţă de mireasă, o poţi asorta cu nişte cercei lungi, dar renunţă la colier, pentru că vei avea un look prea încărcat.

* O coafură înaltă, completată de o tiară care susţine un voal lung, formează un ansamblu perfect pentru o mireasă mignonă;

* Coroniţa de mireasă şi voalul fac echipă foarte bună, dar asta nu înseamnă că nu pot fi purtate şi separat.

* În sezonul acesta de nunţi se poartă coafura de mireasă cât mai naturală. Părul lăsat pe spate şi buclele lejere pot fi completate cu succes de o diademă elegantă de mireasă.

* Dacă vei opta pentru o coafură mai complicată, cu multe împletituri de exemplu, ţine cont de faptul că prea multe accesorii în păr pot crea un aspect încărcat. În acest caz tiara nu este cea mai bună alegere.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.