targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Sufletul pereche din zodiac

Căsătoria implică ceva mai mult decât atracţie, pasiune sau chiar iubire. Căsătoria înseamnă şi arta de a convieţui frumos şi de a forma o familie armonioasă, iar pentru asta trebuie să găseşti o persoană care să fie compatibilă cu tine pe cât mai multe planuri. Te invităm să descoperi care sunt, pe termen lung, potrivirile perfecte între zodii.

Berbec - Compatibilitate excelentă cu: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător;

Fiind un semn de foc, cuvântul caracteristic este "pasiunea". Berbecul va sta într-o relaţie amoroasă doar atât timp cât este plină de pasiune. Sufletul pereche al berbecului nu trebuie să fie niciodată plictisit sau plictisitor. Gemenii sunt partenerii ideali pentru Berbec.

Taur - Compatibilitate excelentă cu: Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti;

Taurul este foarte greu de temperat şi de "domesticit". Partenerul perfect trebuie să aibă încredere în el în mod necondiţionat.

Gemeni - Compatibilitate excelentă cu: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător;

Gemenii sunt posesorii unei minţi foarte active, iar partenerul trebuie să îi ţină mereu "în priză", să îi stimuleze. Le place aventura şi adoră să călătorească, iar aceste activităţi fac relaţia şi mai palpitantă.

Rac - Compatibilitate excelentă cu: Taur, Scorpion, Peşti, Fecioară;

Pentru rac casa este acolo unde îi stă şi inima. Adorând protecţia familiei şi tradiţiile, racul îşi doreşte o relaţie "pe viaţă", focusându-se mai mult pe viitor decât pe prezent.

Leu - Compatibilitate excelentă cu: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanţă;

Leul s-a născut să fie star şi doreşte să fie adulat, lăudat şi ridicat pe un piedestal. Partenerul trebuie să-l menţină pe leu în centrul atenţiei şi să-i intuiască mereu toate dorinţele.

Fecioara - Compatibilitate excelentă cu: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion;

Mereu în căutarea perfecţiunii, fecioara este fidelă, foarte comunicativă şi nu suportă să fie folosită şi tratată cu lipsă de încredere.

Balanţă - Compatibilitate excelentă cu: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător;

Să fie îndrăgostită este principalul motiv de a trăi al balanţei, iar tot ceea ce face se învârte în jurul acestei năzuinţe. "Make love, not war" - pare să fie sloganul ei.

Scorpion - Compatibilitate excelentă cu: Rac, Capricorn, Peşti, Fecioară;

Scorpionul este imprevizibil, mereu un mister pentru cei din jur, foarte greu de cucerit şi într-o continuă transformare. Gelozia extremă îl face să ceară mereu de la partener noi dovezi de dragoste.

Săgetător - Compatibilitate excelentă cu: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător;

Singurătatea nu face parte din vocabularul săgetătorului hiperactiv. Adoră schimbările, iar persoanele din străinătate sau exotice, în orice mod, sunt irezistibile pentru el. Partenerul ideal este cel care ştie să-i ofere libertate.

Capricorn - Compatibilitate excelentă cu: Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti;

Preocupările primordiale ale capricornului sunt cele legate de profesie, poziţie socială şi abia apoi cele referitoare la partea sentimentală. Visează la un partener ambiţios, de succes.

Vărsător - Compatibilitate excelentă cu: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător;

Vărsătorul este o fire independentă, care nu ţine cont de chestiunile de "modă veche". Partenerul ideal este extrovertit, cu idei neconvenţionale (cum sunt şi ale lui), din toate punctele de vedere.

Peşti - Compatibilitate excelentă cu: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn;

Dragostea este cea care îl pune în mişcare pe un peşte. Foarte romantic, atunci când iubeşte, este în stare să ofere totul, fără a cere ceva în schimb. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.