targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Secretele nunții pentru miresele ocupate

Este un lucru cunoscut că organizarea unei nunţi presupune mult stres. Acest lucru poate fi astăzi evitat apelând la ajutorul agențiilor de nuntă. Până nu de mult sarcina organizării unei nunți le revenea în totalitate mirilor și părinților acestora, iar câteva sfaturi și recomandări de la prieteni sau rude erau de ajuns pentru a plănui o nuntă reușită. Acum însă există agenții și coordonatori care îți organizează nunta în schimbul unor tarife bine stabilite, având specialiști pentru fiecare detaliu în parte.

Dacă încă stai pe gânduri și nu știi dacă să apelezi sau nu la o agenție organizatoare de evenimente, coordonatorii de nunți îți răspund: “De ce să apelezi la profesioniști? Din acelaşi motiv pentru care nu te tunzi singură, deşi ai şi tu două mâini, oglinzi şi foarfece, nu îţi renovezi casa singură, deşi știi de unde să cumperi vopseaua lavabilă și lista poate continua.” Chiar dacă în cazurile de mai sus nu strică câte un experiment, nunta nu este nici locul şi nici momentul pentru testarea calităţilor voastre de buni organizatori.

În ceea ce priveşte preţurile, avantajul este că nu de puţine ori, datorită unei organizări eficiente din partea agenţiei, costurile organizării unei nunți scad. Acest lucru este posibil deoarece o agenţie de nuntă cu experienţă beneficiază de reduceri, în baza unor colaborări pe termen lung cu firme de catering, de închirieri de echipamente de sunet şi lumini profesionale, florării sau chiar cu saloane de înfrumuseţare.

Pentru fiecare mireasă ocupată, care își împarte timpul între 8-10 ore de muncă la birou și casă, alternativa agențiilor de organizare a nunții este soluția salvatoare. O opțiune rentabilă pentru gestionarea timpului, și în același timp cea mai plăcută formă de a te implica în organizarea propriei nunți. Scapi astfel de presiunea tuturor deciziilor pe care trebuie să le iei singură sau de multitudinea de sarcini ce trebuie parcurse.

O altă soluție ar fi planificarea nunții cu ajutorul portalurilor online. În această idee, GhidMariaj.ro vine în întâmpinarea mireselor ocupate, care își doresc să se implice în planificarea propriei nunți, însă timpul nu le permite.  Astfel, www.ghidmariaj.ro vă pune la dispoziție o bază de date online care reunește toate firmele de specialitate cu servicii și produse destinate organizării de nunți. În felul acesta mirii primesc o mână de ajutor pentru a putea lua cele mai bune decizii.

Tot online, puteți găsi multe alte instrumente care să vă ușureze munca: un calculator automat pentru bugetul nunții, puteți ține online lista de invitați, lista cu sarcini ce trebuie parcurse, un reminder pentru diferite programări cu furnizorii, lista proprie de furnizori pentru nuntă etc.

Reușita organizării unui astfel de eveniment se bazează pe informațiile pe care le deții și pe creativitatea și îndemânarea cu care ești înzestrată. Deși nu există reguli care să garanteze succesul, un lucru este sigur, lipsa de planificare va duce la un trist eșec. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci, pentru a nu intra în criză de timp, este să planifici orice detaliu. Cu cât îți aloci mai mult timp pentru a planifica, cu atât mai multe opțiuni vei avea, incluzând și avantajul de a-ți permite să renegociezi diferite oferte. Iar dacă ești o femeie de carieră, știi deja bine lecția asta: Orice proiect de succes presupune o bună organizare.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.