targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Secrete de frumusețe de la vedete

Toate miresele își doresc un ten strălucitor, neted și catifelat, dar și un machiaj perfect pentru ziua nunții. Pentru ca prim planurile de pe filmarea de nuntă să te mulțumească, îți împărtășim câteva secrete de frumusețe ale vedetelor.

-          Consumul unor antioxidanți și vitamine, care întineresc tenul.

-          Crema de față cu factor de protecție, indiferent de anotimp.

-           Program adecvat de somn (8 ore pe noapte), care ajută celulele să se repare și să se reînnoiască.

-          Evită mâncărurile sărate. Sarea în exces poate cauza apariția pungilor de sub ochi și aspectul de piele pufoasă, din cauză că produce retenție de apă.

-          Nu vă neglijați mâinile. Se spune că acestea dezvăluie adevărata vârstă a unei femei. Trebuie să folosești în timpul zilei o cremă pentru mâini cu SPF, iar seara hidratează-le cu o cremă  grasă, care să repare pielea în profunzime.

-          Natalie Portman te încurajează să fii mândră de semnele particulare: „atunci când făceam o ședință foto, îmi scoteau în Photoshop alunița de pe obraz”, declara Natalie. „Nimeni nu mi-a zis nimic vreodată în față, dar era ca și cum îmi spuneau că sunt urâtă. A trebuit să spun eu „Nu mai faceți asta! E o parte din mine”.

-          Zațul de cafea pentru exforiere. Actrita Halle Berry a declarat că folosește acest truc cu regularitate pentru îngrijirea pielii.

-          Modelele de la Victoria’s Secret folosesc avocado pe post de mască de păr pentru strălucire. Nu trebuie decât să zdrobești pulpa un fruct și să o aplici pe păr pentru câteva minute.

-          Uleiul de măsline și cel de cocos sunt folosite cu succes pe post de demachiant de foarte multe vedete.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.92.96.236

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.