targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Rochia de mireasă care te avantajează

Înainte de a merge în căutarea rochiei perfecte, ar fi bine să ştii în linii mari ce ți se potivește și care stil de rochie de mireasă îți complimentează cel mai bine silueta. Sunt destul de multe opțiuni și dacă nu îți faci un plan de acasă, s-ar putea să te simți copleșită într-un magazin de specialitate, cu sute de modele disponibile. Ar trebui să ştiţi deja care sunt rochiile de bal, de prinţesă, stil sirenă, linie A, talie empire sau stil grecesc.

Rochia de mireasă de bal sau stil prinţesă este mulată pe bust şi talie şi are o fustă foarte amplă (gândeşte-te la Cenuşăreasa). Dacă ești foarte înaltă și vrei să reduci din impresia de înălţime, e bine să alegi o astfel de rochie mai voluminoasă.

O rochie stil A vine perfect pe corp la nivelul bustului, marchează foarte bine talia şi apoi fusta pleacă în volum treptat, exact ca litera A. Dacă ai o silueta în formă de pară - șolduri late şi posterior generos, talie subţire şi sâni mici, atunci cel mai bine te avantajează rochia de mireasă A-line.

Rochia stil empire (stil grecesc) - Strâmtă pe piept şi evazată de sub linia sânilor, cade lejer pentru a forma o coloană. Are avantajul de a ascunde lipsa taliei şi de a camufla un posterior prea generos.

Pentru silueta sub formă de măr (zona abdomenului pronunţată), vei dori cel mai probabil o rochie de mireasă care să mascheze burtica nu prea suplă. Rochia de mireasă stil grecesc este o alegere foarte bună, la fel de potrivit este și un corset cu decolteu în formă de V. Va da imediat impresia de burtică tonifiată, iar centrul atenţiei va fi frumosul tău decolteu.

Croiala rochiei de mireasă sirenă conturează corpul din dreptul bustului până în regiunea genunchilor, având rolul de a crea silueta clepsidră, la care visează toate femeile. Stilul sirenă este ideal și pentru miresele mici de înălţime, creând iluzia de alungire. Dacă eşti o norocoasă cu o siluetă clepsidră - şolduri şi bust proporţionate şi o talie bine definită, poţi opta aproape pentru orice model de rochie de mireasă. Vei arăta însă spectaculos într-o rochie stil sirenă. Optează pentru un decolteu în formă de V sau de inimă pentru a-ţi pune bustul în valoare.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.8.46

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.