targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Restaurant Ponton - pasiune și savoare în armonie cu natura!

Prin ce se remarcă locația Restaurant Ponton?

Restaurant Ponton este un nou concept pe care îl dezvoltăm într-o locație cu tradiție și care cunoaște istoria celor mai vestite petreceri din ținutul Iașului. O primă diferență o reprezintă cadrul natural deosebit în imediata vecinătate a lacului Ciric, cu ponton pe lac, cu terasă și foișor pe marginea lacului și cu o generoasă grădină. Însă principala diferență cred că o fac oamenii, avem în formare o echipă de oameni tineri și entuziaști și ne-am propus să facem împreună multe evenimente speciale pentru clienții noștri. Cuvântul de ordine e pasiunea, aceasta e caracteristica noastră comună și cred că acesta e "ingredientul" care face întotdeauna diferența.

 

Câte ceva despre saloanele de evenimente pe care le propuneți viitorilor miri.

 

Putem organiza evenimente de orice tip în săli de diferite dimensiuni (Sala White Lily cu o capacitate de până la 150 de persoane și salonul Anchor sau foișorul pentru evenimente de până la 40 de persoane), dar și în aer liber pe ponton sau pe terasă. Oferim soluții personalizate pentru orice preferință în aranjarea sălilor, așa încât să asigurăm confortul invitaților și o atmosferă elegantă și relaxantă. Indiferent de sala aleasă, invitații au la dispoziție terasa generoasă în imediata apropiere, cu exclusivitate pe tot parcursul evenimentului.

 

Care sunt pașii pentru a rezerva un salon de evenimente?

 

De obicei rezervarea locației pentru nuntă se face cu destul de mult timp înainte și, din acest motiv, este primul detaliu stabilit de către miri. Însă sunt și excepții de la această regulă, iar noi suntem pregătiți oricând să oferim soluții optime și să ne mobilizăm pentru organizarea unui eveniment chiar și în timp scurt. Mirii trebuie doar să estimeze numărul de invitați și vom alege împreună sala potrivită pentru organizarea evenimentului, fără a impune un număr minim de invitați.

Ce implică organizarea unei nunţi? Le puteți oferi consultanță mirilor?

Aș putea spune că implicarea noastră este totală, practic participăm la pregătirea tuturor detaliilor organizatorice ale petrecerii de nuntă, de la contractarea evenimentului până la finalul acestuia. Sigur că gradul nostru de implicare depinde de dorința mirilor, sunt unii care știu exact ce vor și cu aceștia discutăm detaliile și le pregătim așa cum își doresc, iar alții au nevoie de consiliere și recomandări în organizare, iar noi le oferim cu drag de fiecare dată.

 

Cu ce oferte îi întâmpinați pe viitorilor miri?

 

Pentru anul 2018-2019, am pregătit pentru miri o ofertă completă ce include toate elementele necesare unui eveniment de acest tip, inclusiv posibilitatea de a folosi gratuit pontonul sau grădina pentru oficierea cununiei civile sau religioase. Oferta include meniu complet, băuturi în sistem open bar, aranjamente florale și mai multe gratuități pentru miri, așa încât ei se vor ocupa doar de invitați și se vor bucura de aceste momente speciale din viața lor.

 

Ce sfat le puteți oferi viitorilor miri aflaţi în căutarea unei locaţii de nuntă?

 

Obiectivul nostru este să facem oamenii fericiți, suntem pregătiți și dedicați acestui obiectiv și îi așteptăm cu drag să se convingă că la Restaurant Ponton pot găsi un partener de nădejde care-și respectă întotdeauna promisiunile.

Dacă-și doresc o nuntă cu "Pasiune și savoare în armonie cu natura", Restaurant Ponton este cea mai potrivită alegere!Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.92.96.236

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.