targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Regimul Mayo Clinic - Dieta vedetă pentru mireasa anului 2017

Îţi doreşti să înveţi cum să scapi de obiceiurile proaste legate de stilul tău de viaţă şi să dobândeşti unele noi, mai sănătoase? Vrei să îţi îmbunătăţeşti starea generală de sănătate şi să reduci riscul diferitelor boli de inimă, afecţiuni digestive sau renale. Dieta Mayo Clinic este un program de slăbire creat şi aprobat de medici specialişti, care îţi poate schimba stilul de viaţă în bine.

Principalul avantaj este că nu există riscuri pentru sănătate, nu există efecte secundare, dieta nu pune în pericol funcţionarea organelor importante, nu tulbură metabolismul, nu creează niciun fel de neplăceri.

Persoanele care urmează acest regim pot pierde până la 7-8 kilograme în două săptămâni, dar această dietă promite şi menţinerea siluetei, o activitate metabolică intensă şi înrădăcinarea unor obiceiuri alimentare sănătoase.

Două dintre regulile de bază ale dietei Mayo sunt să îţi propui scopuri realizabile şi să rămâi motivată. Şi cum nu există altă motivaţie mai bună decât să fii cea mai frumoasă mireasă, iată ce ai de făcut:

Alimente acceptate şi recomandate:

  • Legume, fructe şi cereale integrale – acestea sunt surse majore de fibre. Bananele sunt recomandate şi pentru conţinutul bogat de potasiu care previne hipertensiunea arterială, scade riscul de demineralizare osoasă şi reduce şansele de formare a calculilor renali.
  • Lactatele, spanacul precum şi orice altă verdeaţă închisă la culoare, somonul şi sardinele pentru că sunt super-alimente cu un conţinut ridicat de calciu.
  • Alimente îmbogăţite cu vitamina B12, esenţială pentru funcţia metabolică. Somonul, păstrăvul, iaurtul sunt alegeri foarte bune.

Aceste grupe de alimente trebuie să alcătuiască un meniu zilnic al cărui aport caloric să fie în jur de 1200-1800 de calorii, în funcţie de cât vrei să slăbeşti.

Nu sări niciodată peste micul dejun şi include în programul zilnic măcar 30 minute de activitate fizică constantă: jogging, mers pe bicicletă, gimnastică.

De evitat sunt:

Zahărul, deserturile, mâncarea de tip fast food, prăjelile şi alcoolul.

Nu mânca în timp ce te uiţi la TV, pentru că atenţia este concentrată în altă parte şi vei ingerata o cantitate mai mare de alimente decât este necesar. Dacă vei respecta întocmai aceste recomandări, după două săptămâni, ar trebui să slăbeşti cel puţin 5 kg.

Atenţie însă la faptul că pe internet circulă diverse variante false ale Dietei Mayo Clinic (dieta cu grapefruit, dieta cu ouă şi bacon, dieta cu supă de varză). Acestea din urmă nu au nicio legătură cu programul de slăbire dezvoltat de doctorul Donald Hensrud de la Clinica Mayo. Mai multe detalii găsiţi pe www.mayoclinic.orgPrin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.