targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Pastel de primăvară în buchetul miresei

Proaspete, parfumate și elegante, florile de primăvară sunt perfecte pentru a desăvârși un look romantic, boem,  ca cel la care visezi tu pentru ziua nunții. Fie că-ți plac freziile, narcisele, lalele sau irișii, buchetul de mireasă de primăvară va fi unul colorat, vesel și plin de farmec, completând perfect o rochie de mireasă diafană.

 

Colorate și încântător parfumate, freziile se combină de minune cu lalelele, vestitoarele primăverii, pentru a alcătui cel mai frumos buchet de mireasă de primăvară. Buchetele de mireasă din fori delicate de primăvară complimentează perfect o rochie de mireasă simplă, în forma de A sau una în stil grecesc,  și un machiaj de mireasă discret, dar foarte bine realizat.

 

Alb, roz, mov, galben sau multicolor, un astfel de buchet de lalele se potrivește perfect cu o rochie de mireasă în stil prințesă.

 

Iar dacă îți dorești o nuntă cu temă rustică, florile de liliac sunt cea mai inspirată alegere pentru buchetul de mireasă. Liliacul simbolizează capacitatea îndrăgostiţilor de a comunica telepatic, fără prea multe cuvinte, aceștia își anticipează atât vorbele, cât și intențiile. Liliacul se mai numeşte şi floarea memoriei, pentru că mirosul său trezește amintiri de mult uitate, care pot fi retrăite în amănunt. Cu atât mai potrivit pentru buchetul miresei, astfel, pentru totdeauna, de fiecare dată când vei simți parfumul florilor de liliac vei retrăi cea mai frumoasă zi, nunta.

 

Puternic parfumat și frumos colorat, bujorul este floarea care înnobilează luna mai. Există legende care povestesc despre magia florii de bujor: se spune că există niște forțe puternice în bobocii de bujor, forțe care îi fac să strălucească în nopțile cu lună plină. În buchetul de mireasă bujorii simbolizează prosperitate, dar și timiditate, de unde și expresia “a se îmbujora”.

 

Dacă ești o mireasă îndrăzneață, cu o personalitate fresh și jucăușă, atunci ție ți se potrivește de minune un buchet de mireasă de primăvară. Recomandarea GhidMariaj.ro este un buchet din bujori roz, hortensii albastre și crengi înmugurite, poate chiar și cu o mică pasăre decorativă.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.15.142

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.