targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Nuntă la Motel Bucium

Aflat într-o adevărata oază de verdeaţă, Motel Bucium se înalţă pe cea mai frumoasã colină a Iaşului, oferind oaspeţilor o minunată vedere panoramică asupra capitalei Moldovei. Motel Bucium reprezintă alegerea perfectă atât pentru un weekend relaxant, o cină romantică, o întâlnire de afaceri sau pentru sărbătorirea evenimentelor  memorabile din viaţa dumneavoastră.

Cum se diferenţiază Motel Bucium faţă de celelalte locaţii de evenimente din Iaşi?

Fiecare locaţie de evenimente, fiecare restaurant, este unic în felul sau prin natura conceptului, a amplasamentului şi, nu în ultimul rând, prin atenţia acordată fiecărui client, fiecărui detaliu, care, într-adevăr, pot face diferenţa.

La Motel Bucium suntem o echipă tânără de profesionişti, dacă-mi permiteţi să fiu puţin lipsită de modestie, care lucrăm în această formulă de peste 8 sezoane de nunţi, încercând de fiecare dată să ne autodepăşim în tot ceea ce facem, astfel încât să putem pune în valoare experienţa acumulată de-a lungul anilor, oferind clienţilor noştri soluţii optime de consiliere, de organizare şi supervizare a evenimentelor.

Care este cea mai importantă lecţie pe care aţi învăţat-o de când organizaţi evenimente?

Nu aş numi-o neapărat “lecţie”, aş zice mai degrabă că, există un singur detaliu care e “literă de lege” a reuşitei evenimentelor în care te implici ca şi organizator: este foarte important să-ţi înţelegi clientul, să-i dai atenţia cuvenită în orice moment, dar mai ales să te poţi transpune în persoana lui, şi-atunci, cu siguranţă, lucrurile vor fi aşa cum îşi doreşte. Cu alte cuvinte, este bine să faci lucrurile ca pentru tine, să trăieşti alături de el emoţiile, sentimentele şi, de ce nu, grijile de dinaintea nunţii, astfel, involuntar, devii parte din familia lui, îi capeţi încrederea şi, implicit, respectul şi prietenia care îţi rămân. Şi mai am o vorbă, cuvintele de mulţumire de la finalul evenimentului fac mai mult decât orice, deci, de-a lungul timpului, am învăţat să lupt pentru acest slogan al meu.

Cum arată un eveniment perfect în viziunea dumneavoastră?

Tocmai ce spuneam, evenimentul perfect este acela care se termină cu mulţumiri şi aprecieri, de ambele părţi: eu, prestator, că m-a ales să-i organizez nunta, iar clientul este mulţumit că a avut petrecerea mult visată. Asta înţeleg că este “evenimentul perfect”, nu neapărat servirea dintr-un restaurant de fine dining, nu, perfect este atunci când toată lumea pleacă mulţumită.

Ce eveniment organizat la Motel Bucium v-a rămas întipărit în minte?

O, în minte am aproape toate evenimentele, n-aş da un nume sau o dată deoarece ar însemna să vitregesc pe ceilalţi clienţi pentru care am lucrat cu drag, în egală măsură. Aş vrea să punctez că am rămas prietenă cu multe perechi de miri, că ne vedem relativ des şi, mai ales, nu uităm să ne felicităm reciproc, cu diferite ocazii (aniversări, sărbători), iar cea mai mare satisfacţie o am când foştii mei miri vin să le organizez petrecerea de botez a bebeluşului.

Cu cât timp înainte de nuntă ar trebui rezervată locaţia? Ce trebuie să facă mirii?

Întotdeauna am spus că nu sunt de acord cu rezervarea unei săli pentru nuntă cu doi, trei ani înainte. Detaliile organizatorice ale unei nunţi le pui la punct cu maxim două luni înaintea datei acesteia. Începi prin a oferi invitaţiile, cu 2-3 săptămâni înainte se stabileşte meniul şi decorul, iar cu o săptămână înaintea nunţii restul detaliilor: număr de persoane, aranjarea invitaţilor la masă, orele de servire şi cam atât.

Ce oferte le-aţi pregătit mirilor anului 2017?

Oferta pentru nunţi se poate personaliza în funcţie de preferinţe. Suntem flexibili, receptivi şi deschişi la orice propunere din partea viitorilor miri. Ca punct de plecare, meniul recomandat cuprinde 4 feluri de mâncare (gustare rece, peşte, gustare caldă, fel de bază), şi include şi 2 ape 0.5l, 2 sucuri 0.5l, 2 cafele, dulciuri şi tort. Un astfel de meniu are un cost minim de 210lei/pers.

De asemenea, restaurantul vă pune la dispoziţie huse, eşarfe, capişoane, feţe de masă, masă prezidiu şi masă primire.

Îi invităm pe toţi cei interesaţi să viziteze locaţia şi aici putem discuta şi mai multe detalii.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.92.96.236

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.