targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Noul trend pentru un mire cu stil

Tendințele în materie de costume bărbați 2017 sunt în schimbare, iar podiumurile de modă sunt pline de ținute masculine avangardiste. Cu toate acestea, trebuie menționat că stilul clasic va fi mereu la modă, transmițând eleganță și clasă.

Pentru 2017, designerii propun costume tip smoking slim fit, care sunt croite în așa fel încât par ,,turnateˮ pe corp. De asemenea, imprimeurile cu motive florale cuceresc chiar și moda masculină, fiind folosite cu succes la sacourile costumelor de ceremonie.

Anul acesta se poartă și costumele de mire într-o gamă mai largă de culori, de exemplu nu vei da greș cu un sacou de culoare verde smarald intens, albastru royal sau burgundy.

Designerii promovează stilul avangardist și modern. Puteți combina pantaloni cu sacouri în culori și texturi diferite. Deși pentru pantaloni sunt de preferat variantele clasice de culori (negru, bleumarin), pentru partea de sus a costumului există mult mai multe variante, trebuie doar să îndrăzniți.

Iată și câteva sfaturi utile pentru un look masculin ireproșabil și fără cusur:

-          Alegeți întotdeauna un costum adaptat fizicului dvs.

-          Atunci când căutați o pereche nouă de pantaloni, luați-vă timpul necesar pentru a-i încerca și uitați-vă după câteva lucruri importante: talia, lărgimea, lungimea și felul cum stau la călcâi. Așezați-vă și ridicați-vă de pe un scaun de câteva ori, pentru a vedea cum se așează pantalonii. Alegeți un model cu o croială care subliniază forma anatomică a picioarelor.

-          Orice element vestimentar care atârnă sau este prea larg arată neîngrijit. Pe de altă parte, când probați pantalonii, asigurați-vă că nu există linii orizontale vizibile în zona șlițului, șoldurilor, coapselor și spatelui, care indică faptul că pantolanii sunt prea strâmți.

-          Lungimea mânecilor sacoului trebuie să permită să se vadă 1-2 cm din manşeta cămăşii;

-          Nasturii costumului se încheie în funcție de numărul lor. Astfel, dacă ai un sacou cu un singur nasture, acesta se poartă încheiat, iar la cel cu doi nasturi, se încheie doar cel de sus. Când ai trei nasturi, se încheie doar cel de la mijloc, iar la un sacou cu patru nasturi, primul şi ultimul nasture întotdeauna sunt descheiaţi.

-          Și nu în ultumul rând, costumul ales trebuie să ofere o stare de bine, iar mirele să se simtă în largul său când îl poartă.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.8.46

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.