targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Interviu cu Anca Ichim, Manager Restaurant Ideo

Sala de evenimente Ideo White poate fi locul ideal în care să se nască frumoasa voastră poveste de familie. Design-ul salonului de nunţi este preţios, elegant, dar în acelaşi timp discret, astfel încât amenajarea locaţiei de nuntă să poată fi adaptată preferinţelor voastre. Restaurantul poate acomoda 200 de persoane, dar dispune şi de o terasă de vară unde puteţi amenaja un spaţiu de primire a invitaţilor, Fruits & Sweets Bar sau un loc destinat copiilor.

Managerul Ideo, Anca Ichim, ne-a povestit mai multe despre viziunea Ideo pentru organizarea unui eveniment atât de important precum nunta.

Care este promisiunea Ideo pentru viitorii miri?

Ideo își face propriile promisiuni pe care le respectă. Este ca un angajament de calitate, implicare și energie pozitivă pe care IDEO îl imprimă întregii echipe și care are impact magnific asupra fiecărei persoane care intră în dansul nostru, atât miri, nași, nuntași, cât și parteneri sau colaboratori. Suntem, dacă vreți, pe frecvența mirilor și a dorințelor lor, prin urmare interconectarea noastră nu cere promisiuni, ci fapte. Și tocmai acestea ne recomandă.

Locaţia dumneavoastră de nuntă se distinge printr-un decor cu adevărat special, spuneţi-ne câte ceva despre asta.

Fiecare locație are farmecul său aparte, o personalitate. Decorul nostru devine special, foarte probabil, atunci când miri fericiți și entuziasmați văd și simt că sunt congruenți cu tot ceea ce noi le oferim și când înțeleg că noi ne sincronizăm cu toate dorințele lor. IDEO este locul care creează decoruri, nu le impune. Detaliile de design ale sălii sunt prețioase și în același timp discrete, pentru ca noi să putem adapta întreaga amenajare în funcție de fiecare detaliu pe care l-ați visat.

Câteva cuvinte despre meniurile de nuntă Ideo.

În cazul în care vrei să fii gazda perfecta, noi îți propunem ca înainte să stabilești meniul pentru nuntă să întrebi fiecare invitat care sunt preferințele în materie de preparate culinare. De aici ne ocupăm  noi și adaptăm meniurile în funcție de specificațiile viitorilor miri. Pot fi meniuri clasice, tradiționale sau mai sofisticate, dar întotdeauna bucătarii noștri reușesc să le puna în valoare, astfel încăt să fie speciale și apreciate de invitați.

Ce servicii le puteţi pune la dispoziţie viitorilor miri?

Din experiența noastră de câteva sute de nunți organizate până în prezent, am învățat că nevoile clienților s-au schimbat în ultimii ani. Tinerii sunt foarte ocupați și din acest motiv sunt solicitate mult mai des pachetele complete, care să cuprindă pe lângă meniu și celelalte servicii necesare. Aici noi am venit în întâmpinarea lor cu pachete care să includă decorațiuni, tort, prăjituri, masă de fructe, fântână de ciocolată, pachete de băuturi alcoolice și nonalcoolice etc.

Conceptul Ideo Wedding înseamnă de fapt tot ceea ce facem noi pentru ca nunțile la Restaurant Ideo să oglindească visele celor care aleg să își organizeze acest eveniment în locația noastră.

Ce oferte speciale le-aţi pregătit mirilor Ideo?

Avem profesioniști în arta culinară pregătiți pentru o servire desăvârșită, peste 100 de combinații de gusturi gata să invadeze gusturile selecte și selective, mâini dedicate și pasionate să desăvârșească cele mai mici detalii.

Pentru noi, fiecare parte a echipei este esențială pentru funcționarea perfectă a întregului. Focusul meu este să schimb mereu perspectiva, să analizez din toate unghiurile fiecare detaliu, precum și întregul. Este o provocare pe care mi-o înalț zilnic tot mai sus. Și apoi de ce să alegi detaliul sau întregul, când poți fi atent la ambele?

Mai concret, avem pregătite oferte speciale pentru mirii care doresc să-și organizeze nunta în zilele de vineri sau duminică și în perioadele de extrasezon. Dacă pentru eveniment s-a alocat un buget mai redus, dar totuși se dorește a fi într-o locație premium, este o variantă destul de avantajoasă.

Un sfat pentru cei care îşi caută chiar în acest moment o locaţie de nuntă.

Căutați în interiorul vostru ceea ce vă încântă, apoi căutați în exterior conexiunea. Locația perfectă vi se va arăta. Un sfat destul de important din punctul meu de vedere este ca atunci când vă alegeți o locație pentru nuntă, în primul rând să cereți recomandări de la persoane care au organizat evenimente în restaurantul respectiv. Așa mergeți la sigur și evitați un stres inutil, să nu mai spunem că puteți afla preparatele pe care le apreciază invitații mai mult sau detalii de organizare sau de  decor la care nici nu v-ați gândit.

 

Petreceri reușite tuturor!Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.204.198.244

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.