targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Feng Shui – Fericire, armonie şi noroc în buchetul de mireasă

Feng Shui – două cuvinte chinezeşti care înseamnă “vânt” şi „apă”. Înţeleasă deseori greşit ca fiind o religie sau o credinţă, Feng Shui este de fapt o formă de artă străveche, ce are la bază ideea că putem atinge o stare de echilibru şi fericire integrând armonios elementele naturii în viaţa noastră.

În filosofia Feng Shui florilor proaspete sunt cu adevărat benefice. Pentru a te înconjura de energii pozitive este recomandat să ai mereu flori în preajma ta. Pentru un început armonios în căsnicie, ţine cont şi de principiile Feng Shui când alegi buchetul de mireasă.

Florile care îţi vor purta noroc în ziua nunţii sunt: orhideea, bujorul, narcisa, crizantema, florile de cireş, iasomia, magnolia, lavanda, liliacul.

Reprezentând energia vibrantă masculină, bujorul este emblema dragostei şi a afecţiunii. Dacă are mai multe inflorescenţe şi frunze bogate este un semn de bun augur.

Crizantema este considerată aducătoare de bucurie, fericire şi este asociată cu relaxarea şi starea de bine.

Narcisa poartă noroc, liliacul este un simbol al prosperităţii, al abundenţei, în vreme ce levănţica este asociată cu echilibrul sufletesc, pacea şi liniştea. Despre iasomie se crede că are calităţi afrodisiace, fiind astfel asociată cu romantismul, iubirea şi intimitatea. Crinul, zambilele, lalelele şi alte florile cu bulbi sunt asociate cu abundenţa.

Cât despre florile de cireş, acestea au fost utilizate din vechime pentru a remedia problemele în dragoste şi căsnicie, fiind un simbol de bun augur pentru un nou început.

Potrivit principiilor Feng Shui,  trebuie evitate florile care au frunzele ascuţite şi cele care înţeapă la atingere, considerându-se că aduc ghinion.

De asemenea, trebuie acordată o atenţie deosebită şi culorilor. Ţine cont de faptul că verdele este culoarea banilor, a dezvoltării, creşterii şi evoluţiei. Încorporează aşadar verdele în decorul nunţii tale, prin flori cu foliaj verde intens. De asemenea, galbenul este considerat cea mai norocoasă culoare la o floare, asociată cu o viaţă de cuplu fericită.

De ştiut că orhideele sunt florile fertilităţii şi v-ar putea aduce noroc dacă vă doriţi un copil în viitorul apropiat . De asemenea, experţii în Feng Shui spun că bujorul ar trebui ţinut în dormitor, întrucât îi apropie pe parteneri şi îi face să redescopere pasiunea. Tocmai bine de luat în calcul după nuntă, când vă pregătiţi de luna de miere, nu?Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.