targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Decor de primăvară. Idei creative pentru nunta ta

Impresionați de frumusețea și prospețimea anotimpului în care natura revine la viață, mulți tineri aleg să-și spună „DA” într-un decor cu parfum de primăvară. Astfel, din dorința de a profita din plin de culorile acestui anotimp sunt destui cei care aleg să se căsătorească înainte sau după postul Paștilor.

Sfârșitul lunii mai, când temperaturile sunt destul de ridicate, este perfect pentru o petrecere în aer liber, în decorul minunat oferit de natura plină de viață, culoare și prospețime. Acum temperaturile sunt tocmai bune, nu este nici foarte cald, nici foarte frig, iar răcoarea serii va aduce o briză plină de prospețime.

Cât despre paleta cromatică potrivită unei nunți de primăvară, îndrăznește să fii creativă. Lasă-te inspirată de razele blânde de soare, firile de iarbă ce mijesc timide după o iarnă lungă, gingașele flori de cireș sau liliacul parfumat. Galben pal, cald, verdele crud, roz jucăuș sau mov aprins sunt culori foarte potrivite pentru decorul unei nunți de primăvară.

Aranjamentele florale vor fi cu siguranță vedetele decorului nunții tale. Și cum altfel, când primăvara îți oferă atât de multe opțiuni: lalele, frezii, lăcrămioare, zambile, narcise, iriși sau liliac. Nu-ți rămâne decât să-ți alegi preferatele și să-ți încânți invitații cu buchete de flori primăvăratice: jucăușe, parfumate, vesele. Crenguțe înmugurite de pomi fructiferi pot completa cu succes aranjementele florale de pe mesele invitaților. Poți folosi și flori de cireș, care au o însemnătate deosebită în cultura japoneză, simbolizând armonia și echilibrul.

O idee foarte inspirată poate fi și decorarea meselor și scaunelor cu panglici verzi și cu multe flori de sezon.

În privința invitațiilor de nuntă, e lesne de înțeles că și acestea trebuie să fie în acord perfect cu tematica nunții. Culoarea invitației ar trebui să se asorteze cu cea a nunții, iar designul să împrumute câteva simboluri care te duc cu gândul la primăvară. De exemplu, poți grava invitațiile de nuntă cu flori specifice anotimpului: crenguțe înflorite, buburuze sau cu un soare prietenos.

Pont Ghid Mariaj: O nunta de primavară poate implica și un buget mai mic. Restaurantele au pregătit meniuri de nuntă la prețuri speciale pentru nunțile din lunile de primăvară.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.15.142

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.