targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Dansul mirilor - Cele mai frumoase melodii româneşti

Primul dans al mirilor este acel moment menit să îi aducă pe mire și pe mireasă în centrul atenției și marchează totodată începutul petrecerii. Ca regulă generală, vă recomandăm să alegeți o melodie care vă amintește de momentele frumoase din viața voastră de cuplu. Poate fi vorba de melodia pe care ați dansat împreună pentru prima dată, care cânta atunci când te-a cerut în căsătorie sau în momentul primului sărut.

Dacă nu v-ați hotărât încă, Ghid Mariaj v-a pregătit cu listă cu melodii româneşti aflate în topul preferințelor mirilor:

Zece – Florin Chilian

N-am iubit pe nimeni așa cum te-am iubit pe tine –  Holograf

Poveste – Ștefan Bănică Jr.

Cum am ajuns să te iubesc –  Ștefan Bănică Jr.

Dragostea mea – Holograf

Te iubesc, femeie –  Ștefan Bănică Jr.

Ochii tăi – Holograf

Iubește-mă astăzi, iubește-mă mâine – Andra

Tu ești iubita mea – Bosquito

Două Mâini – Bosquito

Zbor – Proconsul

Dacă n-ai fi tu – Sarmalele Reci

Eşti îngerul meu – Direcţia 5

Nunta de flori - Ştefan Hruşcă

De-ai fi tu salcie la mal - Mihaela Mihai

După alegerea melodiei nu uitați să exersați câțiva pași de dans împreună. Dacă nu sunteţi dansatori înăscuţi, nu vă complicaţi viaţa inutil, adăugând la emoţiile din ziua nunţii şi stresul de executa o coregrafie complicată. Câteva piruete şi un sărut furat miresei vor smulge multe aplauze din partea invitaţilor.    Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.