targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Ce spune despre tine culoarea nunţii tale?

Spune-mi ce culoare are nunta ta ca să-ţi spun cine eşti. Vei alege desigur culoarea dominantă a evenimentului, în funcţie de gusturile tale. Trebuie să ştii însă că fiecare culoare va transmite un mesaj. Tu ştii ce spune culoarea nunţii tale despre tine?

 

AURIU – Opulenţă. Strălucire. Auriul transmite căldură, îndrăzneală, eleganţă şi lux. O culoare regală, preferată de cei care iubesc opulenţa, dar au şi vederi tradiţionaliste.

ROŞU – Pasiune, Romantism, Impulsivitate, Dramatism. Dacă preferi roşu, eşti probabil o persoană optimistă, extrovertită şi încrezătoare în forţele proprii. Iubeşti provocările şi îţi urmezi cu îndrăzneală visurile şi ţelurile, fiind o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul tău.

ALB – Simplitate, Echilibru, Linişte, Pace. Această culoare sugerează o atenţie deosebită la detalii, puritate, dar şi perfecţiune. Eşti o persoană cu idealuri înalte.

VIOLET - Lux, Bogăţie, Extravaganţă. Violetul este culoarea regilor. Ea sugerează pasiune, romantism şi emoţie.

NEGRU – Mister, Senzualitate. Negrul poate fi folosit în doze mici în decorul nunţii, pentru a nu copleşi spaţiul. Accentele de negru transmit un aer sofisticat şi elegant.

GALBEN – Fercire, Optimism, Veselie, Exuberanţă, Vitalitate, Căldură. Mirii care aleg această culoare privesc cu încredere spre viitorul în doi.  Persoanele care preferă galbenul sunt creative, vesele şi spontane. Dacă ai ales galbenul drept culoare dominantă a nunţii eşti o fire mereu pusă pe glume şi încerci să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Eşti sufletul petrecerii!

ROZ – Delicateţe, Sensibilitate, Graţie. Rozul are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele. Culoarea simbolizează dragoste şi afectiune. Femeile care preferă rozul sunt firi amabile, care tind să îşi dorească protecţie şi o atenţie deosebită, au o nevoie mai mare de a se simţi iubite şi în siguranţă.

ALBASTRU – Regal, Conservator, Înţelepciune, Armonie, Calm. Dacă preferi această culoare înseamnă că eşti o persoană de încredere, responsabilă, calmă şi sinceră. Ai nevoie de pace şi armonie în viaţa de zi cu zi, motiv pentru care ai o tendinţă naturală spre meditaţie şi introspecţie. Cei care preferă albastrul sunt persoane echilibrate, loiale, pe care te poţi baza.

VERDE – Prospeţime, Natură, Fertilitate. Dacă verdele este culoarea ta preferată, eşti o persoană cu picioarele pe pământ, iubeşti natura, eşti darnică şi plină de compasiune pentru oamenii din jur. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.