targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Ce rochii de mireasă se poartă în 2017

Dacă ai spus „Da” și eşti în căutarea modelului perfect de rochie de mireasă, Ghid Mariaj îți vine în întâmpinare cu cele mai noi tendințe pentru sezonul de nunţi 2017.  Rochiile de mireasă propuse de designeri în ultimele show-uri de modă sunt foarte variate ca modele, fiind create special pentru a complimenta siluete cât mai diverse.

Iată în linii mari ce rochii de mireasă se poartă în 2017, conform tendinţelor prezentate la săptămâna modei de la New York:

-           

-          Decolteul în V şi rochiile cu mâneci scurte sau bretele căzute sub nivelul umerilor s-au regăsit în foarte multe colecţii;

-          Boleroul, capele şi jachetele şi-au recâştigat un loc de cinste pe podiumurile de modă;

-          Croieli romantice, aplicaţii de flori şi funde supradimensionate pentru un aer boem;

-          Stil minimalist pentru eleganţă desăvârşită;

-          Rochiile de prinţesă cu nenumărate suprapuneri de materiale;

-          Mini şi midi sunt unele dintre cele mai căutate rochii de mireasă în 2017;

-          Rochii în tonuri delicate de roz pal, bej sau crem. Şi tradiţia cu ceva albastru a fost promovată în colecţiile Monique Lhuillier şi Jenny Packham. Vă puteţi accesoriza rochia cu o centură albastră. De altfel, acesta este momentul perfect pentru ca miresele îndrăzneţe să poarte rochia de mireasă colorată la care au visat.

-          Detalii 3D în relief, cristale şi pietre decorative din belşug;

-          Trenele lungi sunt accesoriul perfect pentru o mireasă cu aer regal;

-          Dacă ţi se potrivesc este momentul perfect să adopţi stilul vintage şi accesoriile retro;

-          Detalii transparente pentru un look sexy;

-          Materiale preferate în 2017: mătase vaporoasă, dantelă brodată manual, organza delicată sau tul demn de prinţesele moderne.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.