targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Capa – accesoriul vedetă în 2017

În noul sezon de nunţi capa îşi recâştigă statutul de accesoriu de impact în ţinuta mireselor.

Această tendinţă este întâlnită în colecţiile primăvară 2017 la mai mulţi creatori celebri, precum: Marchesa, Monique Lhuillier, Reem Acra, Naeem Khan, Mira Zwillinger, Lela Rose, Elizabeth Fillmore.

De inspiraţie medievală, preluată din vestimentaţia masculină, capa era iniţial o piesă centrală în garderoba cavalerilor. În timp, capa a împrumutat din atributele celor care o purtau: cavalerii erau eleganţi, curajoşi, dornici de aventură. De aici nu a fost decât un pas până să devină unul dintre accesoriile favorite ale femeilor.  Din dantelă, satin, cu volănaşe sau broderii fine, capa poate completa perfect o rochie, conferindu-i un aspect romantic, de poveste.

În colecţia primăvară 2017, Reem Acra îţi propune o rochie de mireasă mulată pe corp, accesorizată cu o capă lungă, tip pelerină presărată cu sute de cristale pentru un look glamour şi misterios. O altă creaţie spectaculoasă vine de la Marchesa, o rochie de mireasă stil sirenă, cu decolteu adânc, accesorizată cu o capă decorată cu flori şi fundiţe.

Lungă până în talie şi chiar până în podea sau scurtă, doar cât să-ţi acopere umerii, designerii au dat frâu liber imaginaţiei şi îţi propun în colecţiile de rochii de mireasă 2017 numeroase modele de cape care aduc un plus de dramatism rochiei şi apariţiei tale în faţa altarului.

O astfel de pelerină de mireasă este un accesoriu pe care îl poţi purta indiferent dacă ai nunta în mijlocul verii sau toamna târziu. Pentru sezonul rece alege o capă din tafta mai groasă sau din blană, iar pentru primăvară - vară optează pentru voal sau mătase.  

Dacă rochia ta de mireasă este simplă, fără nici un fel de aplicaţii de pietre sau broderii complicate, atunci o pelerină fină, din dantelă sau cu aplicaţii de mărgele, cristale, flori sau fundiţe, aduce exact acea notă de strălucire pe care orice mireasă şi-o doreşte. Poţi accesoriza capa cu o broşă care îţi va servi şi drept sistem de prindere.

Îţi dăm un pont! Dacă ai braţele mai groase şi vrei să le acoperi, atunci capa este soluţia perfectă. Alege o pelerină simplă, fără volănaşe sau broderii grele pentru a nu mări optic şi mai mult braţele şi lăţi umerii.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.