targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


10 trucuri pentru organizarea nunții

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le aveţi în vedere pentru organizarea unei nunţi cu succes:

  • Stabiliți un buget fix al nunții și străduiți-vă să nu îl depășiți. Deși tentațiile vor fi mari, trebuie să vă gândiți la datoriile pe care le veți avea apoi.
  • Participaţi la târguri de nunţi, aici puteți obține reduceri substanțiale de la majoritatea furnizorilor de produse și servicii dedicate nunților. În plus găsești tot ce-ți trebuie pentru nuntă în același loc.
  • Rezervaţi locaţia de nuntă cu un an în avans, alegeți data nunții și solicitați oferte de preț pentru 2, 3 variante de meniu.
  • Alegeţi naşii. Aceasta poate fi o chestiune delicată în planificarea nunții, mai ales că nășitul presupune un efort financiar considerabil. Primul criteriu în alegerea nașilor, și cel mai important, este relația mirilor cu aceștia. Este ideal ca cele două cupluri să fie legate de ani de prietenie sinceră.
  • Dacă optaţi pentru muzică live, contractaţi cu un an înainte de nuntă formaţia preferată, mai ales dacă nunta va fi în plin sezon de nunți (iulie - august).
  • Cereți cât mai multe referințe despre fotografi și cameramani înainte de a semna contracte ferme. Este foarte important să vedeți cum lucrează fiecare dintre aceștia, pentru a vă asigura că rezultatul final va fi pe gustul vostru. Până la urmă fotografiile și filmarea vor rămâne cele mai frumoase mărturii ale nunții. De asemenea, numele persoanei care va fi prezentă la nuntă trebuie să fie clar menționat în contract, cu specificarea unor penalități dacă persoana va fi înlocuită. Asta pentru a evita situația în care vi se arată albumele foto și filmările unui profesionist, iar la nuntă vă veți trezi cu un colaborator al firmei contractate (care poate fi un începător).
  • Nu faceți schimbări spectaculoase de look (tunsoare sau culoare a părului) cu numai câteva zile înaintea evenimentului.
  • Pentru ca nunta să fie un moment liniştit, marcat de romantism, organizatorii de nunţi sunt cea mai bună soluție.
  • Nu vă stresați din nimicuri: amintiți-vă că puteți găsi soluții la orice problemă. Bucurați-vă de ziua nunții!


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.92.96.236

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.