targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


10 reguli esenţiale pentru o mireasă frumoasă

Orice viitoare mireasă ştie deja că frumuseţea are preţul său, aşa că am strâns pentru tine o serie de reguli esenţiale de beauty, care te vor ajuta să fii impecabilă în ziua nunţii.

  1. O piele sănătoasă este o piele hidratată. Trebuie să ai o rutină zilnică de înfrumuseţare, care să includă curăţare (în fiecare dimineaţă şi seara cu un demachiant hidratant şi un toner delicat). Fă-ţi un gomaj o dată pe săptămână pentru a îndepărta celulele moarte. Nu uita nici de celelalte zone ale corpului şi foloseşte cu regularitate o loţiune de corp. 
  2. Un NU vehement tenului lucios. Atunci când temperaturile sunt ridicate, tenul are tendinţa de îngrăşare, aşa că este recomandat să alegi un fond de ten cu formulă mată. De asemenea pune-ţi în gentuţa miresei şerveţele speciale pentru absorbţia instantanee a sebumului.
  3. Mănâncă fructe şi legume din abundenţă, bea apă cât mai des şi nu uita de sport. Aşa vei avea o piele suplă şi catifelată în ziua nunţii.
  4. Dacă îţi vopseşti părul, fă asta cu două săptămâni înainte de marele eveniment. Altfel, nuanţa poate arăta prea artificială.
  5. Fă-ţi coafura şi abia apoi machiajul. Aşa căldura uscătorului / ondulatorului nu îţi va topi fondul de ten şi fardurile.
  6. Produsele de machiaj rezistente la transfer sunt un must. Nu poţi anticipa niciodată cât de emoţionantă va fi ziua cea mare, aşa că stai departe de fardurile de ochi cremoase, care se pot strânge pe pliul pleoapei. Ai nevoie de un produs cu o textură stabilă.
  7. La nuntă nu e niciodată momentul pentru experimente. Este mult mai important ca o mireasă să se simtă sigură pe ea şi pe felul în care arată în ziua nunţii, aşadar alege o coafură şi un machiaj pe care le-ai testat în prealabil.
  8.  Optează pentru o manichiură simplă, cu un lac de unghii transparent sau nude ce îţi va oferi un aspect elegant. Manichiura french are un succes foarte mare în rândul mireselor, căci inspiră naturaleţe şi delicateţe.
  9. Nu ţine dietă pe ultima sută de metri! Nu te înfometa în săptămâna dinaintea nunţii cu gândul că vei arăta mai bine în ziua cea mare. Vei fi mai degrabă foarte obosită şi nu vei putea face faţă emoţiilor din ziua nunţii.
  10. Mai multă odihnă şi mai puţin stres. Acesta este secretul unui look impecabil ce te va ajuta să fii mai încrezătoare şi să scapi de emoţiile copleşitoare din ziua nunţii. 


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.