targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


10 greşeli pe care le fac miresele

Stresul organizării unui eveniment atât de important cum este nunta, le face pe multe viitoare mirese să facă anumite greşeli pe care în mod normal nu le-ar comite. Iată ce ar trebui să eviţi!

Uită de dietele drastice. Dacă vrei să slăbeşti, începe cu cel puţin 6 luni înainte de nuntă. Cel mai bine ar fi să apelezi la un nutriţionist care îţi va face un program de slăbire potrivit pentru tine. 

Nu merge cu toată gaşca de prietene să-ţi alegi rochia de mireasă. Ştim că vrei să te asiguri că vei face cea mai bună alegere, dar având 5 păreri diferite o să fie mult mai greu să ajungi la un consens şi să hotărăşti care rochie îţi vine cel mai bine. Îţi recomandăm să mergi însoţită de mama şi de o soră sau de o prietenă foarte bună.

Nu proba rochii pe care nu ţi le permiţi! Dacă ai un buget de 4.000 de lei, nu proba rochii de mii de euro. Se poate să te îndrăgosteşti de una şi vei rămâne cu un gust amar, pentru că nu ţi-o vei putea permite, şi în acelaşi timp nicio altă rochie nu ţi se va părea potrivită.

Evită tratamentele cosmetice de ultimă oră. Curăţarea tenului prin manevre invazive cu doar câteva zile înainte de nuntă este cea mai rea idee. Efectele benefice ale unui astfel de tratamanet se văd abia după săptămâni bune, aşa că trebuie evitate dacă nu vrei să apari cu fața tumefiată la nuntă.

Nu e momentul pentru o schimbare radicală de look. O tunsoarea nouă chiar înaintea nunţii nu este cea mai bună idee. Ţi-ai dorit întotdeauna să vezi cum ţi-ar sta blondă? Nu ai nevoie de surprize neplăcute în săptămâna nunţii. Marile schimbări de look nu trebuie să aibă loc în preajma marelui eveniment. Probele la salon şi apelarea la specialişti sunt ingredientele succesului.  

Nu se poate fără probă de machiaj. Trebuie să te asiguri că eşti pe aceeaşi lungime pe undă cu makeup artistul care te va machia în ziua nunţii. Fotografiile şi cataloagele sunt irelevante, trebuie să vezi cum îţi vine ţie machiajul. Testează, testează, testează! În ziua nunţii nu trebuie să imiţi pe nimeni şi în niciun caz nu trebuie să pari o altă persoană. Dacă nu  te reprezintă machiajul de tip smokey eyes, nu îl alege nici pentru ziua nunţii.   

Genele false de plastic. Toate viitoarele mirese îşi doresc gene lungi şi dese, care să le pună ochii în evidență, dar ce-i prea mult strică. Vei arăta ridicol cu gene uriaşe de plastic, iar alegerea ta neinspirată va rămâne pentru totdeauna imortalizată în albumul foto de nuntă. Dacă natura nu te-a înzestrat cu cea mai seducătoare privire, poţi alege gene din fire naturale, dar de mărimi normale.

Nu îţi neglija invitaţii. Fă-ţi timp pentru a vorbi cu fiecare dintre ei. Fii caldă şi prietenoasă cu toţi cei care au ales să vă fie alături în această zi atât de importantă.

Nu organiza singură toată nunta.  Asta ar însemna stres şi nervi acumulaţi degeaba. Acceptă ajutorul celor din jur. Implică şi naşii şi părinţii în organizare, împarte sarcinile şi explică cum vezi tu nunta şi cu siguranţă toată lumea va fi bucuroasă să te ajute.

Nu uitaţi să vă spuneţi te iubesc. Ziua asta sărbătoreşte povestea voastră de dragoste. Oferiţi-vă un răgaz doar pentru voi în care să vă priviţi în ochi şi să vă şoptiţi „Te iubesc!” O să facă minuni! Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.234.244.18

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.