ACASA LAST MINUTE ARTICOLE CAUTA RESTAURANT

Pleiada Boutique Hotel Iasi


Pleiada Boutique Hotel & Spa vă invită să descoperiți în Iași rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 5 stele, un concept unic pentru capitala Moldovei. Atmosfera relaxantă și exclusivistă, va face din sejurul dumneavoastră o încântătoare poveste în care veți mai dori să rămâneți. Fiind o locație specială, liniștită, situată aproape de ”inima orașului”, principalul pol de atracție pentru ieșeni și turiști, hotelul urmărește prin facilitățile de care dispune să vă transpună într-o experiență de neuitat.
 
”Inspired by nature” reprezintă viziunea de la care am pornit atunci când am gândit mixul modern de eleganță, intimitate și bun gust care definește designul fiecărei camere în parte. Apa, aerul, lumina, lemnul, focul și pământul primesc o interpretare inovativă, fiind elementele care au stat la baza unui concept original în amenajarea hotelului.
 
Facilitățile multiple și ospitalitatea personalului nostru vor face ca șederea dumneavoastră să fie cât mai plăcută. În acest sens, Pleiada Boutique Hotel & Spa mai pune la dispoziția oaspeților un Business Center, un centru SPA, un centru de conferințe cu săli multifuncționale, un restaurant cu specific internațional Maia Fusion, și un restaurant în stil burghez, cu specific tradițional românesc, Burgo Wine Cellar.

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj
DATE CONTACT
Oras: Iasi Adresa: Șoseaua Bucium Nr.18b, Iași Pers. contact: Ina Tomachi Tel.: 0748016127, . web: http://www.hotelpleiada.ro/