targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria
Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


NINA STUDIO - foto, video, dj autorizat (Iasi)

Nu exista video.
Nu exista pachete.
Nu exista oferte.

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj

Nina Studio – fotografii, filmari si sonorizari cu dj autorizat.

Sa v-amintiti cu drag este deviza noastra pentru nunta dumneavoastra.

Venim in intampinarea dorintei dumneavoastra de a avea fotografii  de nunta deosebite, realizate de fotografi profesionisti, care va indruma pentru realizarea unor ipostaze deosebite, dar si cu aparatura ce tine pasul cu tot ce este nou si performant. Puteti face o surpriza placuta invitatilor dumneavoastra de la nunta, oferindu-le o fotografie tip marturie, realizata pe loc.

Filmarea nuntii este de asemenea importanta pentru dumneavoastra, deoarece puteti retrai momentele unice de la nunta. Filmarile se pot face fie in format standard, fie in format HD sau FULL HD, deasemenea cu cameramani profesionisti de nunta  si cu aparatura performanta.

Daca doriti ca invitatii de la nunta dumneavoastra sa danseze si sa se distreze, va recomandam sa apelati la dj-ii nostril autorizati. Autorizarea dj-ului este importanta pentru a nu exista riscul ca nunta dumneavoastra sa fie intrerupta. Echipamentele de inalta fidelitate, luminile, laserele, masina de baloane si de fum pot ajuta la realizarea unei atmosfere deosebite la nunta dumneavoastra.

 

Sos. Pacurari 132

Persoana de contact: .

Tel: 0744 - 305.730

http://www.ninastudio.ro