targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria
Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Magenta Events (Iasi)

Nu exista video.
Nu exista pachete.
Nu exista oferte.

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj

Suntem niste perfectionisti pasionati de frumos. ATENTI LA DETALII. Concepem EVENIMENTE CUSTOM MADE, ADAPTABILE BUGETULUI

Dispunem de O GAMA VARIATA DE DOTARI: de la sfesnice, la vaze moderne de sticla; de la fete de masa si huse din materiale pretioase, pana la elemente de photocorner/photobooth/candy bar moderne.

Ne mandrim cu profesionalismul nostru si cu experienta in conceperea de evenimente moderne, rafinate, asa cum vrei sa arate si al tau! Nunta este cel mai important eveniment din viata mirilor - iar noi la MAGENTA EVENTS suntem constienti de acest lucru! De aceea suntem atat de ATENTI LA DETALII!

Preferatele noastre? EVENIMENTELE TEMATICE. Cele mai interesante pe care le-am organizat: o nunta rock, una cu roabe pline cu floarea soarelui:) Dar noua toate nuntile ne sunt dragi: si cea mai mare rasplata este legatura de durata pe care o pastram cu TOTI clientii nostri.

Contacteaza-ne acum! Alina Alexandroaie Events Manager Magenta 0765337158 alina@magentaevents.ro Facebook: MagentaEvents.ro

Str. Cupidon, nr. 9

Persoana de contact: Alina Alexandroaie

Tel: 0765 337 158

http://magentaevents.ro