targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria
Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Impact Iasi (Iasi)

Nu exista video.
Nu exista pachete.
Nu exista oferte.

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj

Laurențiu Ursache managerul formatiei, împreuna cu Sabina Ursache, Ionuț Niamțu, Iulian Suru si Constantin Chirila sunt membri de baza ai Formației IMPACT Iasi, ce s-a infiintat in august 2012.
 
Formatia Impact Iasi va pune la dispozitie o gama larga de pachete de muzica care acoperă o gama larga de gusturi si preferinte. 
Calitatea serviciilor oferite  este ireprosabila. Acest lucru este confirmat de feedback-urile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, cu care nu de putine ori ne reintalnim. Investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fie ca este vorba de serviciile prestate sau relatia cu clientii.
 
Seriozitatea si profesionalismul cu care venim in intampinarea clientilor, dar si faptul ca le oferim sfaturi si multe alte surprize placute, ne claseaza in topul preferintelor acestora.
 
Asadar, daca va doriti o nunta de neuitat, vreti ca micutul dvs. sa fie sarbatorit asa cum se cuvine la botez, sau aveti un eveniment ce merita celebrat intr-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de nastere, Formatia Impact Iasi va ofera muzica ideala.

.

Persoana de contact: Laurențiu Ursache

Tel: 0749 616 664 .

https://www.impact-iasi.ro/contact/