ACASA LAST MINUTE ARTICOLE CAUTA RESTAURANT

Hotel Zimbru Iasi


Doriţi o nuntă deosebită, într-un restaurant în care evenimentul dumneavoastră să fie prima amintire a unei nunţi perfecte? Dacă da, vă invităm să cunoaşteţi saloanele noastre, unde detaliile duc la perfecţiune.

Hotel Zimbru vă oferă, inclus în preţul meniului, o cameră matrimonială pentru miri, wedding planner (acea persoană cu experienţă în domeniu, care te scuteşte de sutele de detalii şi care are grijă ca totul să iasă pefect) şi un weekend gratis la Hotel Dobru din Slănic.

Printr-o arhitectură deosebită, cu un design de excepţie şi finisaje la cele mai înalte standarde, SALONUL IMPERIAL vă pune la dispoziţie 80 de locuri, mobilier din lemn masiv, pahare din cristal şi meniuri internaţionale la preţuri începând de la 150 LEI / persoană.

SALONUL CLASIC vă întâmpină într-o atmosferă caldă şi cu servicii de înaltă calitate. Având o capacitate de 120 de locuri şi terasă în aer liber, vă aşteaptă să vă alegeţi meniul începând de la 130 LEI / persoană.

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj
DATE CONTACT
Oras: Iasi Adresa: Bulevardul Chimiei nr. 2 Pers. contact: Irina Cobjuc Tel.: 0758.900.200, 0332.803.242 web: http://www.hotelzimbruiasi.ro