ACASA LAST MINUTE ARTICOLE CAUTA RESTAURANT

Complex Sunrise Iasi


Special, unic şi romantic, Complex Sunrise este spaţiul perfect pentru găzduirea unor evenimente speciale din viaţa personală sau de companie.  Localizat într-o zonă superbă şi liniştită a oraşului Iaşi, pe  malul Lacului Ciric, cortul pentru nunţi şi evenimente oferă oaspeţilor bucuria de a petrece momente de neuitat într-un mediu natural, înconjuraţi de frumuseţea pădurii şi a lacului Ciric.

Sunrise Wedding  înseamnă:

- un cort cu o suprafaţă de 500 mp;

- o capacitate de până la 300 de invitaţi pentru evenimentul dumneavoastră;
- cele mai proaspete şi savuroase preparate culinare pregătite în bucătăria proprie;

- terasă;

- piscină;

- spaţii de parcare, toate pregătite pentru a le oferi invitaţilor dumneavoastră  momente de relaxare şi de confort maxim.

Avantajele unei nunţi la cort:

  • Posibilitatea adaptarii spaţiului nunţii la cort după gustul şi visul mirilor (teme, culori, stil, aranjamente etc.);
  • Farmecul naturii înconjuratoare;
  • Durata evenimentului este stabilită de miri;
  • Stilul original şi unic al unei astfel de nunţi la cort, în aer liber;
  • O nuntă de neuitat pentru invitaţi prin inovaţiile aduse de această noua modă (nunta la cort este o modă inedită în Romania);
  • Nunţi la cort, în aer liber, cu tematică: elegant, modern, traditional, medieval, vienez, rustic etc.

Cortul pentru evenimente şi nunţi se adaptează cu usurinţă celor mai exigente preferinţe, oferind posibilităţi nelimitate de amenajare. Diversele modalităţi de iluminare, aranjamentele florale potrivite fiecarui eveniment, elementele decorative în palete coloristice asortate, combinate cu ambientul natural, toate contribuie la crearea unei atmosfere romantice şi distinse.

Personalul atent selectionat, foarte bine pregătit, amabil şi prietenos, împreună cu partenerii nostri cu o experienţă vastă în organizarea de petreceri, evenimente şi nunţi vă stau la dispoziţie pentru a transforma acea zi specială într-un eveniment marcant, de neuitat.

Doar la Complex Sunrise veți găsi locul ideal pentru organizarea unui astfel de eveniment atât de special. Este singura locaţie din Iaşi care dispune de cort, cu deschidere către lac.

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj
DATE CONTACT
Oras: Iasi Adresa: Soseaua Aroneanu, nr.8, Baza de agrement Ciric Pers. contact: . Tel.: 0731773344 web: www.complexsunrise.ro