ACASA LAST MINUTE ARTICOLE CAUTA RESTAURANT

Casa Vânătorului Iasi


”Cu o experienţă de ani de zile şi cu o pasiune pentru tot ceea ce este frumos şi elegant, evenimentele noastre au satisfăcut şi cele mai pretenţioase gusturi. Fiecare mireasă își dorește o nuntă ca în povești, iar noi te putem ajuta să îți împlinești visul.
 
Este vorba despre respectul pentru oaspeţii noştri.
Este vorba despre pasiunea pentru tot ce este frumos și elegant.
Este vorba de atenția acordată detaliilor.
Este vorba de dragostea cu care bucătarii noștri pregătesc fiecare preparat.
Este vorba despre evenimentele noastre.
Suntem printre cei mai buni pentru că ne pasă, pentru că experiența își spune cuvântul și pentru că nimic nu se poate face fără pasiune, iar noi avem din plin.”

Nu exista imagini.
  • Meniu festiv 1

    Gustare rece

    Ruladă din piept de pui cu ciuperci/ 50 gr.

    Brânzeturi cu fistic/ 50 gr.

    Somon fumme pe lămâie/ 50 gr./ 30 gr.

    Melone con prosciuto/ 60 gr./ 30 gr.

    Jambon presat/ 50 gr. 

    Roșii/ 100 gr. 

    Castraveți/ 50 gr. 

    Cașcaval afumat/ 50 gr. 

     

    Gustare caldă 1

    Cârnăciori Pleșcoi/ 75 gr. 

    Minișnițel pui cu parmezan/ 100 gr. 

    Ficăței cu bacon/ 100 gr. 

    Gogoșari & castraveți la oțet/ 100 gr. 

     

    Gustare caldă 2

    Somon la cuptor/ 150 gr. 

    Orez cu legume/ 250 gr. 

     

    Friptura

    Ceafă de porc la grătar/ 100 gr. 

    Piept de pui la grătar/ 100 gr. 

    Legume la cuptor/ 200 gr.

    Salată de sfeclă cu hrean/ 150 gr. 

     

    Cafea/ 2 buc. 

    Apă minerală/ 0,5 l/1 buc. 

    Suc/ 0,5 l/ 1 buc. 

    Pâine

  • Meniu festiv 2

    Gustare rece

    Ruladă din cotlet cu legume/ 50 gr.

    Ruladă din piept de curcan cu struguri/ 50 gr.

    Rulou somon fumme cu brânzeturi/ 50 gr.

    Mușchi file afumat/ 50 gr. 

    Ardei umpluți cu pastă de brânză/ 40 gr./40 gr.

    Salam Sibiu/ 50 gr. 

    Roșii/ 100 gr. 

    Castraveți/ 50 gr. 

    Măsline negre/ 50 gr. 

     

    Gustare caldă 1

    Rulou din piept pui tocat/ 100 gr.

    Cotlet cu bacon la cuptor/ 100 gr. 

    Ficăței cu bacon/ 100 gr. 

    Gogoșari & castraveți la oțet/ 100 gr.

     

    Gustare caldă 2

    Somon & file tilapia/ 80 gr./150 gr.

    Dovlecei & broccoli/ 50 gr./ 100 gr. 

    Lămâie/ 75 gr.

     

    Friptura

    Ceafă de porc/ 100 gr. 

    Pulpe de pui dezosate la grătar/ 100 gr. 

    Cartofi umpluți/ 200 gr. 

    Murături asortate/ 150 gr. 

     

    Cafea/ 2 buc.

    Apă minerală/ 0,5 l/ 1 buc

    Suc/ 0,5 l/ 1 buc. 

     Pâine

  • Meniu festiv 3

    Gustare rece

    Pastramă de porc/ 50gr.

    Jambon presat/ 50 gr.

    Cașcaval/ 50 gr.

    Salam chorizo/ 50 gr.

    Ceafă ardelenească/ 50 gr. 

    Telemea/ 50 gr.

    Roșii/ 100 gr. 

    Castraveți/ 50 gr. 

    Măsline negre/ 50 gr. 

     

    Gustare caldă 1

    Colțunaș din piept de pui/ 150 gr.

    Orez cu legume/ 150 gr.

    Gogoșari la oțet/ 75 gr. 

     

    Gustare caldă 2

    Tilapia cu sos meuniere/ 150 gr./ 50 gr.

    Cartofi & broccoli nature/ 200 gr./ 50 gr.  

    Lămâie/ 75 gr. 

     

    Friptura

    Cotlet de porc cu os la grătar/ 200 gr.

    Cartofi copți/ 200 gr.

    Salată de varză/ 150 gr.

     

    Cafea/2 buc.

    Apă minerală/0,5 l/ 1 buc

    Suc/ 0,5 l/ 1 buc

    Pâine

  • Revelion 2017

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj
DATE CONTACT
Oras: Iasi Adresa: Parcul Expoziției COPOU Pers. contact: Bogdan Pintilie Tel.: 0756 032 550 web: http://casavanatoruluiiasi.ro