ACASA LAST MINUTE ARTICOLE CAUTA RESTAURANT

Arnia Iasi


Pentru ca stim cat de importante sunt pentru voi evenimentele de familie (logodne, nunti, botezuri , aniversari), dar si cele mondene si corporate (seminarii, conferinte, lansari, cocktailuri, banchetele de absolvire) vom avea grija ca totul sa fie asa cum v-ati dorit si sa va amintiti cu drag de momentele magice petrecute impreuna.

Pozitionata in centrul orasului Iasi, vis-a-vis de Billa Gara, aproape de principalele puncte de afaceri si de interes turistic, locatia noasra este o oaza de eleganta, rafinament si suflet.

Cu o capacitate de 100 de locuri in interior (plus ringul de dans) si o terasa cu o capacitate de minim 25, restaurantul nostru este locul ideal pentru evadarea din cotidian si conectarea la o lume boema in care primeaza rasfatul culinar si muzica de calitate.

Echipa noastra va ofera meniuri adaptate tuturor cerintelor, dotari ultramoderne, consultanta de specialitate, dar si alte surprize pe care va invitam sa le descoperiti.

Garantam pentru calitatea produselor și serviciilor noastre si transparenta in stabilirea costurilor evenimentelor, fără taxe suplimentare.

Va asteptam cu mult drag sa sarbatorim impreuna!

FORMULAR CONTACT

Nume
Email
Telefon
Mesaj
DATE CONTACT
Oras: Iasi Adresa: Soseaua Arcu, nr. 26 Pers. contact: Alexandru Grigorii Tel.: 0721 834 603 web: http://www.restaurantarnia.ro